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  1. Senri Ethnological Studies (SES)
  2. No.100 The Spread of Food Cultures in Asia

Western Cuisine Culture in Contemporary China : A Case Study on Haute French Cuisine in High-class Hotels and Restaurants in Urban Tianjin

https://doi.org/10.15021/00009393
https://doi.org/10.15021/00009393
9a435602-daa7-400b-8e60-a6a4ced125b7
名前 / ファイル ライセンス アクション
SES100_12.pdf SES100_12 (926.6 kB)
Item type 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper_default(1)
公開日 2019-04-02
言語
言語 eng
タイトル
タイトル Western Cuisine Culture in Contemporary China : A Case Study on Haute French Cuisine in High-class Hotels and Restaurants in Urban Tianjin
言語 en
その他(別言語等)のタイトル
その他のタイトル 现代中国的西餐文化:基于天津高级饭店与餐厅法国菜肴的考察
著者 刘, 征宇

× 刘, 征宇

刘, 征宇

ja-Kana リュウ, セイウ

en Liu, Zhengyu

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ID登録
ID登録 10.15021/00009393
ID登録タイプ JaLC
書誌情報 en : Senri Ethnological Studies

巻 100, p. 159-171, 発行日 2019-03-12
出版者
出版者 国立民族学博物館
出版者(英)
出版者 National Museum of Ethnology
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ departmental bulletin paper
著者版フラグ
出版タイプ VoR
出版タイプResource http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 0387-6004
書誌レコードID
収録物識別子タイプ NCID
収録物識別子 AA00442310
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Ver.1 2023-06-20 17:51:17.095081
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Liu, Zhengyu, 2019, Western Cuisine Culture in Contemporary China : A Case Study on Haute French Cuisine in High-class Hotels and Restaurants in Urban Tianjin: 国立民族学博物館, 159–171 p.

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