WEKO3
アイテム
Western Cuisine Culture in Contemporary China : A Case Study on Haute French Cuisine in High-class Hotels and Restaurants in Urban Tianjin
https://doi.org/10.15021/00009393
https://doi.org/10.15021/000093939a435602-daa7-400b-8e60-a6a4ced125b7
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
---|---|---|
![]() |
|
Item type | 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper_default(1) | |||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2019-04-02 | |||||||||||
言語 | ||||||||||||
言語 | eng | |||||||||||
タイトル | ||||||||||||
タイトル | Western Cuisine Culture in Contemporary China : A Case Study on Haute French Cuisine in High-class Hotels and Restaurants in Urban Tianjin | |||||||||||
その他(別言語等)のタイトル | ||||||||||||
その他のタイトル | 现代中国的西餐文化:基于天津高级饭店与餐厅法国菜肴的考察 | |||||||||||
著者 |
刘, 征宇
× 刘, 征宇
|
|||||||||||
ID登録 | ||||||||||||
ID登録 | 10.15021/00009393 | |||||||||||
ID登録タイプ | JaLC | |||||||||||
書誌情報 |
en : Senri Ethnological Studies 巻 100, p. 159-171, 発行日 2019-03-12 |
|||||||||||
出版者 | ||||||||||||
出版者 | 国立民族学博物館 | |||||||||||
出版者(英) | ||||||||||||
出版者 | National Museum of Ethnology | |||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||||||||
著者版フラグ | ||||||||||||
出版タイプ | VoR | |||||||||||
出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 | |||||||||||
ISSN | ||||||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||
収録物識別子 | 0387-6004 | |||||||||||
書誌レコードID | ||||||||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||||||||
収録物識別子 | AA00442310 |